Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommen💗Vackra själar💗

Serafernas Transformerande Änglahealing

Serafernas Transformerande Änglahealing 💞

 

Serafernas Transformerande Änglahealing. Vi har som twinflamesystrar fĂ„tt möjligheten att kanalisera ner denna healingformen tillsammans.  

Om healingen

Serafernas Transformerande Healing Àr direkt nedsÀnd frÄn Guds ljus och SeraferÀnglarna och den vibrerar i de renaste högsta ljusfrekvenserna. Genom dessa sker en rening av din aura och energikropp och en aktivering som ÄterstÀller och hÀmtar hem dina sjÀlskoder/sjÀlsdelar som Àr utspridda i olika dimensioner.

Du ges möjlighet att hÀmta hem din sjÀls rÀtta ursprungskoder som Àr din blueprint och aktiverar ditt högre medvetande med hjÀlp av Gudskraften, Serafernas Ànglafrekvenser och universums samlade Gudinnekraft. Healingen sker genom unika frekvenskoder dÀr vi fungerar som starka ljuskanaler för vÄrt stora andliga healingteam i Universum vilka sÀnder ner frekvenser som blir unika för just dig.

Healingen sker i tre omfattande steg dÀr det sker en rensning och ett helande pÄ alla plan inom och runt dig i din aura. Du kopplas upp mot de högsta ljusfrekvenserna av Gudskraften, SeraferÀnglarna och universums samlade Gudinnor och fÄr dÀrigenom en kraftfull balansering av din koppling uppÄt, din aura och din jordning som en stark pelare av ljus.  

 

PÄ vilket sÀtt hjÀlper denna healingen dig? 

I första delen frigörs du frÄn alla former av negativa energierna i din aura, din energikropp, din tallkottkörtel och i dina chakran. Du fÄr en djup balansering och en kraftfull förankring och jordning som ÄterstÀller din sjÀls balans och gör att du stÀrks för att stÄ i din fulla kraft.

 I andra delen ÄterstÀlls felprogrammeringar och falska initieringar och din blueprint ÄterstÀlls till sitt rÀtta ursprung. Det sker en aktivering av din ljuskropp och du öppnar i detta steg upp medvetandet och det högre jaget och fÄr pÄ sÄ sÀtt en djupare kontakt med din sjÀls renaste ljus och kraft. Det sker en stark aktivering och koppling mellan dig och andra dimensioner som du har energitrÄdar och energiband till.

I den tredje delen sker en aktivering av dina sinnen, mediala gÄvor, healingförmÄgor och gammal visdom du bÀr inom dig och du fÄr en kraftfull balansering av ditt unika livstrÀd genom att ljuset frÄn Moder Jord förs upp genom dina rötter och ljuset frÄn Fader Himmel förs ner genom din krona och sammansmÀlter i ditt hjÀrta.

Genom alla tre stegen frigörs du frÄn negativ karma som du Àr redo att slÀppa taget om bÄde frÄn detta liv, tidigare liv samt i slÀktledet och blodslinjen 13 generationer framÄt och 13 generationer bakÄt.

Denna healing kan du ta emot vid flera tillfÀllen och du kommer dÄ att skala av nya lager, rensa ny karma och göra nya aktiveringar varje gÄng utifrÄn var din sjÀl befinner sig och vad du behöver vid det specifika tillfÀllet dÄ healingen sker.

 

Hur gÄr healingen till ?

All healing sker pĂ„ distans av bĂ„de Jensita och Gabriell samtidigt. De frekvenser vi förmedlar via vĂ„ra ljuskanaler Ă€r direkt nedkanaliserade frĂ„n Guds ljus, Jesus Kristus, Helige Ande, Maria Magdalena och hela ÄnglasfĂ€ren. Vi fĂ„r Ă€ven ner frekvenser frĂ„n mĂ„nga andra dimensioner och vĂ€rldar i Universum.

Du behöver inte göra eller tÀnka pÄ nÄgot sÀrskilt för att frekvenserna ska arbeta pÄ dig. Det enda du behöver göra Àr att tillÄta dig sjÀlv att öppna upp för att ta emot healingen av oss som förmedlar energifrekvenserna genom vÄra kanaler under healingsÀndningen som du har bestÀllt. Eftersom vi alla har en fri vilja hÀr pÄ jorden Àr det viktigt att du öppnar upp och tillÄter healingen att fÄ verka i dig.

Genom healingen sker en aktivering av de frekvenser som Àr menade för dig. De frekvenser du tar emot Àr de som just du behöver hÀr och nu. Universum och vÄrt andliga healingteam hjÀlper oss och sÀkerstÀller att du fÄr exakt rÀtt helande frekvenser vid rÀtt tillfÀlle?

 

NÀr du tagit emot healingen kan du förvÀntas uppleva detta!

 Vissa personer upplever kraftiga energipÄslag av healingen, men det kan Àven vara sÄ att du ej kÀnner av nÄgot alls. Det Àr inget du behöver fundera över utan frekvenserna nÄr dig oavsett. Du kan Àven uppleva trötthet, orolighet i magen, huvudvÀrk samt andra utrensningssymtom av mildare form dÄ din kropp genom healingen gör sig av med obalanser och stÀdar ut energimÀssigt skrÀp som den burit pÄ.

Vi rekommenderar dig att dricka lite mer vatten Àn vanligt frÄn healingtillfÀllet och tre dagar framÄt, men ej överdriven konsumtion dÄ det kan skada njurarna. Detta för att du ska hjÀlpa kroppen att skölja ut slaggprodukter som den gjort sig av med under healingen.

Vi vill förtydliga att du sjÀlv bÀr ansvar för ditt allmÀntillstÄnd nÀr du tar emot healingen innan, under och efter sessionen.

Vi behandlar ej specifika Äkommor eller hÀlsoproblem utan de energifrekvenser vi förmedlar möjliggör en start av din egen sjÀlvlÀkningsförmÄga och sjÀlvlÀkningsprocess inom dig.

Vi styr ej vart dessa frekvenser gÄr utan din sjÀls intelligens vet vart energin ska styras för att ge dig möjlighet till lÀkning och balans.

Vi kan inte ge dig nÄgra löften, garantier eller försÀkringar vad gÀller specifik lÀkning och tillfrisknande av eventuella sjukdomstillstÄnd.

Healingen Àr endast ett komplement till den traditionella lÀkekonsten och erbjuder dig lÀkande energifrekvenser som kan hjÀlpa din kropp att vÀcka sin egen lÀkningsförmÄga genom att den fÄr möjlighet att ÄterstÀllas till ursprungskÀllan.

Vi ger ej healing till minderÄriga och gravida. Vi följer PatientsÀkerhetslagen 2010:659, 5 kap. Sessionen tar 60 minuter och bestÄr av tre delar som sker vid ett och samma tillfÀlle. Energierna fortsÀtter sedan arbeta inom dig i 1-3 dagar.  

Tid 60 minuter - Pris 1299 kr