Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommen💗Vackra själar💗

Medial Vägledning med Gabriell💗

Gabriell Medium Reikihealer💗 För det vägledande och helande samtalet💗

 

Erbjuder Medial VĂ€gledning 💞

Jag Ă€r ett psychic medium med en stark intuition som bĂ„de ser, hör och kĂ€nner vad som Ă€r viktigt för dig just nu. Jag ger kanaliserad medial vĂ€gledning och budskap med hjĂ€lp av det heliga Gudsljusets kraft, Änglarna, Andra Sidan och Guider. Ibland kan Ă€ven dina nĂ€ra kĂ€ra pĂ„ andra sidan skina igenom för att förmedla vĂ€gledning till dig.

Som Lihgtworker och energiarbetare av ljusets kraft utför jag de andliga uppdragen som kommer till mig. Ett av dem Àr att bland annat förutom att ge Medial VÀgledning, Healing Àr att hjÀlpa alla olika sjÀlar i olika dimensioner och frekvensnivÄer att finna sin rÀtta plats i sin dimensionella vÀrld. Att ge bevis för att sjÀlen lever vidare efter vÄr tid pÄ jorden efter denna inkarnationen. Att hjÀlpa vilsna sjÀlar som behöver fÄ hjÀlp upp till ljuset och till Andra Sidan.

 

BONUS Till Dig!

Under vÄrt samtal erbjuder jag dig gratis Rekihealing genom min starka ljuskanal. Jag Àr utbildad ReikilÀrare i Dr. Usui Reiki Master grad. Jag vÀgleder dig  i livets alla olika skeenden och har arbetat med detta i mÄnga Är.

 

Jag spÄr ej utan förmedlar endast direkt kanaliserad vÀgledning. Jag svarar ej pÄ frÄgor om graviditet, sjukdom och död.

 

Varmt vĂ€lkommen att Boka💗