Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommenūüíóVackra själarūüíó

Ogorrosa Divine Roseheart Healing ūüíě

 

Ogorrosa Divine Roseheart Healing. Vi har som twinflamesystrar fått möjligheten att kanalisera ner denna healingformen tillsammans.

Om healingen Ogorrosa Divine Roseheart

Healing är en unik DNA-frekvenshealing som innehåller den högsta renaste kärleksfrekvensen och rosenergin. Genom att du öppnar upp för Gudsljusets renaste frekvenser ges du en djupgående läkning i ditt hjärtchakra. Detta hjälper dig öppna upp till din egen direktkontakt till Gudskraften som läker och sammanlänkar alla dina hjärtan i olika dimensioner, exempelvis ditt Kosmiska hjärta, ditt Twinflamehjärta och ditt hjärta för Villkorslös kärlek.

Ogorrosa Divine Roseheart Healing öppnar på ett kraftfullt sätt upp dig till ditt hjärtas intelligens och transformerar om de frekvenser som ej tjänar dig längre till nya rena ljuskoder i Guds kraftfulla ljus och vibration. Dessa ljuskoder fyller ditt hjärta med den högsta renaste kärleksfrekvensen som hjälper dig att gå från 3D till 5D frekvenser och hjälper dig att bli mer skapande i ditt liv. Nya idéer kommer till dig lättare och du känner att allt är möjligt för dig framåt på din livsväg.

Du håller alltid nyckeln till din egen framgång i ditt hjärta!

√Ąnglarna skapar en unik sammans√§ttning av helande frekvenser som √§r optimala f√∂r din sj√§l d√§r den befinner sig just nu p√• sin livsv√§g. Denna unika sammans√§ttning √§r inget vi kan veta i f√∂rv√§g eller som vi styr √∂ver, utan vi √§r bara ett verktyg och en kanal f√∂r dessa energifrekvenser som styrs universellt utifr√•n din livsbok i Akashaarkivet.

Vi har alltid ett stort andligt healingteam med oss som hjälper oss i alla healingsändningar. Ogorrosa Divine Roseheart Healing avslutas med en balansering av Paranshealing och en avslutande energiboost av Reikifrekvenser för att omsluta dig i en energibubbla av Gudomligt ljus.

Dessa tre healingformer i kombination med varandra skapar en mycket stark genomgående kärleksenergi i hela healingsändningen. På vilket sätt hjälper denna healingen dig Ogorrosa Divine Roseheart Healing verkar energigivande och helande djupt ner på DNA-nivå inom dig.

Känner du dig utbränd så är detta en utmärkt healingform för dig då den även verkar stressreducerande, djupavslappnande och balanserande. Healingen bär på en mycket stark kärleksfrekvens och ditt hjärta fylls av en läkande kärleksenergi som påverkar hela kroppens energisystem på ett positivt sätt. Rosenergin hjälper till att öppna upp och läka det Gudomliga hjärtat i ditt hjärtchakra.

Genom healingen ges du möjlighet att tanka ner den informationen som har med dina egna energihjärtans frekvenser i olika dimensioner att göra för att öppna upp för en djupare läkning och höjning av det fysiska hjärtats frekvenser. Du öppnar genom detta upp för möjligheten att vibrera i din egen Gudsstrålekraft och Stjärnstrålekraft som du bär inom dig och som är helt unik för just dig.

Healingens frekvenser arbetar energimässigt på cellnivå och på djupet av dina DNA-strängar och dina 13 chakran och hjälper till att reparera de skadade DNA-strängar och celler som kan ha fått förändringar och störningar i den normala fungerade rytmen pga olika påverkan som finns i vår dagliga miljö i det livet vi nutidsmänniskor lever.

Vi talar bla om stress och allt det som vi intar och omger oss av och utsätts för i vår vardagliga miljö, men även karma och energiblockeringar från våra tidigare liv och nuvarande liv som påverkar oss.

Varje person har en egen självläkningsförmåga som din själ känner till och genom dessa energifrekvenser ges du möjlighet att väcka och förstärka denna självläkningsförmåga och de hjälper dina celler och ditt DNA att själv läka på bästa sätt på alla plan så långt som det är möjligt här och nu, så som det är menat för just dig.

Denna healing kan du ta emot vid flera tillfällen som en påfyllnad och boost och du kommer då att få olika sammansättning av frekvenser varje gång utifrån var din själ befinner sig och vad du behöver vid det specifika tillfället då healingen sker.

Denna p√•fyllning kan ske ungef√§r var tredje vecka om du √∂nskar. Hur g√•r healingen till All healing sker p√• distans av b√•de Jensita och Gabriell samtidigt. De frekvenser vi f√∂rmedlar via v√•ra ljuskanaler √§r direkt nedkanaliserade fr√•n Guds ljus, Jesus Kristus, Helige Ande, Maria Magdalena och hela √Ąnglasf√§ren. Vi f√•r √§ven ner frekvenser fr√•n m√•nga andra dimensioner och v√§rldar i Universum.

Du behöver inte göra eller tänka på något särskilt för att frekvenserna ska arbeta på dig. Det enda du behöver göra är att tillåta dig själv att öppna upp för att ta emot healingen av oss som förmedlar energifrekvenserna genom våra kanaler under healingsändningen som du har beställt. Eftersom vi alla har en fri vilja här på jorden är det viktigt att du öppnar upp och tillåter healingen att få verka i dig.

Genom healingen sker en aktivering av de frekvenser som är menade för dig. De frekvenser du tar emot är de som just du behöver här och nu. Universum och vårt andliga healingteam hjälper oss och säkerställer att du får exakt rätt helande frekvenser vid rätt tillfälle.

 

När du tagit emot healingen kan du förväntas uppleva detta!

Vissa personer upplever kraftiga energipåslag av healingen, men det kan även vara så att du ej känner av något alls. Det är inget du behöver fundera över utan frekvenserna når dig oavsett. Du kan även uppleva trötthet, orolighet i magen, huvudvärk samt andra utrensningssymtom av mildare form då din kropp genom healingen gör sig av med obalanser och städar ut energimässigt skräp som den burit på.

Vi rekommenderar dig att dricka lite mer vatten än vanligt från healingtillfället och tre dagar framåt, men ej överdriven konsumtion då det kan skada njurarna. Detta för att du ska hjälpa kroppen att skölja ut slaggprodukter som den gjort sig av med under healingen.

Vi vill förtydliga att du själv bär ansvar för ditt allmäntillstånd när du tar emot healingen innan, under och efter sessionen. Vi behandlar ej specifika åkommor eller hälsoproblem utan de energifrekvenser vi förmedlar möjliggör en start av din egen självläkningsförmåga och självläkningsprocess inom dig.

Vi styr ej vart dessa frekvenser går utan din själs intelligens vet vart energin ska styras för att ge dig möjlighet till läkning och balans. Vi kan inte ge dig några löften, garantier eller försäkringar vad gäller specifik läkning och tillfrisknande av eventuella sjukdomstillstånd.

Healingen är endast ett komplement till den traditionella läkekonsten och erbjuder dig läkande energifrekvenser som kan hjälpa din kropp att väcka sin egen läkningsförmåga genom att den får möjlighet att återställas till ursprungskällan. Vi ger ej healing till minderåriga och gravida.

Vi följer Patientsäkerhetslagen 2010:659, 5 kap. Sessionen tar 60 minuter. Energierna fortsätter sedan arbeta inom dig i 1-3 dagar. Healing första tillfället,

Tid 60 minuter - Pris 1299 kr Påfyllningsboost, 20 minuter - Pris 499 kr Erbjudande

Healing 60 min + 2 p√•fyllningsboost ‚Äď Pris 2097 kr