Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommen💗Vackra själar💗

Aurabeskydd med Gudomligt ljus och en ljusportal i ditt hem💎

Aurabeskydd med Gudomligt ljus och en ljusportal i ditt hem💎

 

Aurabeskydd med Gudomligt ljus och en ljusportal i ditt hem. Som lightworkers utsÀtts vi ofta för lÄgfrekventa energier som vill stoppa vÄrt ljusarbete och hindra oss frÄn att verka i ljuset.

 Vi erbjuder dig möjligheten att stÀrka ditt beskydd mot dessa energier genom att vi programmerar in starka och skyddande Gudomliga unika frekvenskoder i din aura som fungerar som en ljussköld runt dig.

Genom dessa samlade ljuskoder trycks de negativa ogynnsamma energierna bort frÄn dig, skapar ett gyllene Gudomligt skal runt dig som skydd samt fyller pÄ med ett kraftfullt beskyddande högfrekvent och mÄngdimensionellt ljus. Detta skal förstÀrker vi sedan med ytterligare koder för att stoppa olika former av negativa energier och Astral Projektion frÄn att trÀnga igenom.

De Gudomliga koder vi anvÀnder lÄses fast i dig och gör att du inte faller ner i frekvens pga dessa negativa energier, utan du stÄr kvar pÄ den frekvensnivÄ dÀr du befinner dig just nu. I detta arbete tar vi hjÀlp av flera olika vÀrldar i Universum för att skapa en sÄ heltÀckande ljussköld som möjligt för dig utifrÄn ditt högsta bÀsta.

Vi rekommenderar att denna session görs efter att du har genomfört en vanlig healingsession först eller alternativt efter en genomförd Arento Energirensning. Detta för att sÀkerstÀlla att du Àr sÄ ren och balanserad som möjligt innan vi lÀgger beskyddet.

NÀr du har fÄtt ditt aurabeskydd skapar vi en ljusportal i ditt hem, förslagsvis innanför din ytterdörr, som bÄde plockar upp ogynnsamma energier och hjÀlper vilsna sjÀlar över till andra sidan och du fÄr dÄ samma beskydd och Gudomliga ljuskoder inprogrammerat i portalen.

Denna portal gör att energin och frekvenserna i ditt hem hÄlls rena och höga och ogynnsamma energier transformeras direkt till Gudomligt ljus.

Tid 30 minuter – Pris 599 kr