Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommen💗Vackra själar💗

Energirensning och balansering av energierna i ditt hem & plats🔔

Energirensning och balansering av energierna i ditt hem & plats🔔

Energirensning och balansering av energierna i ditt hem och plats. För dig som upplever att du störs i ditt hem av en oförklarlig anledning, kÀnner dig ovanligt trött utan nÄgra fysiska problem, hör smÄ ljud i huset utan att hitta en logisk förklaring, blir vÀckt vid samma klockslag flera nÀtter i rad, har en kÀnsla av att vara iakttagen eller pÄ nÄgot annat sÀtt upplever störningar i ditt hem och en stagnation inom dina livsomrÄden kan det vara dags att göra en energirensning och balansering av energierna i ditt hem.

Det du upplever kan vara en nÀrvaro frÄn Andra sidan eller vilsna sjÀlar men det kan ocksÄ vara ett tecken pÄ andra lÄgfrekventa ogynnsamma energier som vi kan hjÀlpa dig bemöta och avlÀgsna med ljusets kraft.

Arbetet inkluderar en energirensning i ditt hem och hos alla, inklusive djur, som bor pÄ platsen för att fÄ in ett nytt balanserat energiflöde i hemmet.

Garanti: Efter ca 3 veckor sÀkerstÀller vi att arbetet Àr helt klart eller om det behöver göras ytterligare rensning. Detta ingÄr i den överenskomna offerten och inga extra kostnader tillkommer. PrissÀttning: Vi lÀmnar offertförslag pÄ det energiarbete som behöver utföras baserat pÄ arbetets omfattning.

 

Varmt vĂ€lkommen att kontakta Gabriell för mer information 💗