Gabriell Medium Reikihealer

Varmt välkommen💗Vackra själar💗

Twinflamesystrarna Jensita & Gabriell💞

Välkommen att ”känna på” vår Twinflamehealing💕

 

Välkommen att ”känna på” vår Twinflamehealing.För att känna på de Twinflamefrekvenser vi förmedlar tittar du bara på bilden med blommor här ovan och ber om att få ta emot de helande frekvenser som den är programmerad med. Det räcker att du tittar på bilden nedanför hela denna texten för en kort stund och då aktivera du healingen.

Ett av våra stora andliga uppdrag i detta jordelivet är att med vår twinflamekraft stärka, hela och läka lightworkers genom att sända healing på olika sätt, vilket vi bl.a gör genom grupphealing.

Varje healingsändning skiftar i frekvenser och vi kanaliserar ner de frekvenser som varje healingtillfälle ska innehålla.

Kommande datum med Twinflame grupphealing på distans:

Onsdag 1 juli kl 20.00 – 20.30 👐

Varje healingtillfälle kostar för närvarande 49 kr/person och din betalning är din anmälan. Betalning sker till swish 123 167 73 50. Ange ditt namn och vilket healingtillfälle det avser.

Håll ögonen öppna på facebook🔍 🔔eller våra hemsidor för mer information och anmälan. Önskar du anmäla dig till någon av kommande grupphealingtillfällen redan nu går det bra. Glöm bara inte att skriva ditt namn och vilket datum du anmäler dig till.

 

Varmt välkommen att Boka💗

 

"Känn på" vår Twinflamehealingens frekvenser i denna bilden ovan💕